ANKARA / ALTINDAĞ - Şili İlkokulu

Şili İlkokulu

ULUBEY MAH. ÖMER KARAOSMANOĞLU SK. NO 8 ALTINDAĞ / ANKARA
Vizyon
BİLGİ VE YETENEKLERİNİ HAYATA YANSITAN, SORUMLULUK DUYGUSU GELİŞMİŞ, OKULA NEDEN GELDİĞİNİN BİLİNCİNDE OLAN ÖĞRENCİLERİ HAYATA HAZIRLAMAK İÇİN VARIZ.
Misyon
ATATÜRK´ÜN GÖSTERMİŞ OLDUĞU YOLDA BİLİMSEL, ÇAĞDAŞ EĞİTİM-ÖĞRETİMLE VE ÖĞRENCİLERİN İLGİ, YETENEK VE İHTİYAÇLARINA UYGUN BİR EĞİTİM HİZMETİNİ SUNMAK; ATATÜRK İLKELERİNE BAĞLI LAİK VE DEMOKRATİK TOPLUM DÜZENİNİ BENİMSEYEN, YARATICI, SORUMLULUK SAHİBİ BİREYLER YETİŞTİRMEK; ETKİN VE ÖNCÜ BİR KURUM OLMAK TEMEL İLKEMİZDİR.
Öğretim Şekli :Tam Gün (Normal)
Ulaşım
EGO otobüslerinden 446 Solfasol Otobüsü (Okula en yakın Durak:Hacı Bayram Veli Pazar Alanı Durağı), 408 Özel Halk Otobüslerinden (Okula en yakın Durak: Şehit Polis Salih Eroğlu Durağı), 450/185-3 numaralı otobüsler ( Okula en yakın Durak:Şehit Polis Salih Eroğlu Durağı) okulumuzun yakınından geçmektedir. Dolmuşlar ise Ulus´tan "Site - Yıldız" dolmuşları olarak hareket etmektedir.
ULUBEY MAH. 879. SOK. NO 13 ALTINDAG ANKARA
Ulus Heykele 7 km, Kızılay Meydanına 9 km mesafededir.