ANKARA / ALTINDAĞ - Şili İlkokulu

ALLAH BU MİLLETE BİR DAHA iSTİKLAL MARŞI YAZDIRMASIN

Ock

Esenevler Şehit İbrahim Ateş Anadolu Lisesi’nin yapmış oldukları hamburger sürprizine öğrencilerimiz çok mutlu oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Anasınıfı kapılarımız kapı giydirme tekniği ile yenilendi. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz öğrenci yaş ve ilgilerine göre özenle seçilen kapıyla çok mutlu oldular. Destekleri için İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan YILDIRIM’a teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılını başarıyla tamamladık. 1. Dönemin son haftasında Bakanlığımızca belirlenen etkinliklerden imkanlarımız ölçüsünde uygulayarak eğlenceli bir hafta geçirdik. Öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan YILDIRIM, okulumuzu ziyaret etti. Eğitim ve öğretmem çalışmalarını inceledi, öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle görüştü. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz rehber öğretmeni Ahmet Bulut Lions Kulübü Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda müdür yardımcısı olarak görevine başlamıştır. Yeni görevinde başarılar dileriz.

Ara

Sayın Şili Büyükelçisi Rodrigo E. Arcos Castro'ya misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.

Ara

Anıtkabir'in kutsal topraklarında Atamızın kahramanlığını ve liderliğini bir kez daha hissettik. Atamızla gurur duyuyor aziz hatırasını her zaman yaşatacağımıza söz veriyoruz.

Günümüzü kutlayan sayın büyükelçi Rodrigo Arcos'a teşekkür ederiz.

SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ

Nice 100 yıllara ulaşmak dileğiyle.

Cumhuriyetimizin 100.yaş gününü kutlamaya hazırız!